Història


Estidis Prioratins La Secció d'Història es va constituir formalment l'any 1999 per iniciativa d'uns socis del Centre d'Estudis Falsetans, amb el suport d'un grup de persones interessades en els estudis històrics.

La finalitat de la secció és la investigació i la divulgació de la història i altres ciències socials, i el seu àmbit d'actuació és el mateix que el del Centre: la comarca del Priorat.
 

Aquesta secció gaudeix d'autonomia dins del Centre, i disposa del seu propi Reglament, Junta Directiva i Assemblea de socis.

Pot pertànyer a la Secció qualsevol soci del Centre que així ho sol·liciti i es comprometi a abonar la quota complementària corresponent. Actualment, aquesta és de 9 € (euro) a l'any, i dóna dret a rebre gratuïtament les publicacions ordinàries de la Secció.

Bàsicament, aquestes són els Estudis Prioratins, dels quals se'n porten publicats quatre fins ara.

Addicionalment, la secció també organitza conferències, col·loquis i projeccions d'audiovisuals. Podeu trobar un resum de les activitats públiques en aquesta pàgina.

Si sou soci del Centre d'Estudis i voleu pertànyer a la secció d'Història, només cal que ens envieu una nota amb les vostres dades. També podeu enviar-nos electrònicament un formulari prement aquí.

Si encara no sou soci del Centre d'Estudis, però voleu rebre les publicacions d'aquesta secció, ens podeu enviar per correu l'imprès que podeu imprimir prement en aquest enllaç.

Si desitgeu posar-vos en contacte amb la Junta de la Secció d'Història, enviar originals, etc, també podeu fer-ho per correu electrònic.