Secció d'Excursionisme

Fra Guerau (Montsant)
Fra Guerau (Montsant)
Qui estima la seva terra vol veure sovint, i de la vora, la seva estimada. És per això que les Seccions Excursionistes acostumen a ser sempre presents a entitats com la nostra.

La Secció Excursionista del Centre d'Estudis Falsetans programa diverses sortides al cap de l'any (vegeu les activitats per enguany). Algunes són ja clàssiques, com la pujada de matinada a la Mola (una experiència que us recomanem), o la tradicional col·locació nadalenca d'un pessebre a l'entorn. 

Naturalment, el Montsant és un punt de referència important per nosaltres. Tot i això, no ens limitem a la comarca, i tresquem pels Pirineus o els Ports de Beseit, si convé.
 

Una activitat que ens ha ocupat darrerament ha estat la recuperació del senders locals (senders de petit recorregut, com el PR C53) i la senyalització dels senders de gran recorregut al seu pas per la nostra comarca.

També fem projeccions d'audiovisuals per tal de difondre les belleses de la nostra terra. 

I, naturalment, no ens agrada que ens l'omplin de ventiladors i així ho hem manifestat. 

=== Energia eòlica si, però no al Montsant ni a la Mola! ===

La nostra secció fa activitats a la mida de tothom: curtes i llargues, per a joves i grans. Gaudim d'autonomia dins del Centre d'Estudis, i tenim el nostre propi reglament.

Ah! i també ens encarreguem de la festa de l'arbre, en començar la primavera.

Animeu-vos! us convidem a participar en un gran espectacle: la nostra terra.

  posa't en contacte amb nosaltres!